Η γνώση είναι δύναμη και το κέντρο “ΑΥΤΟΪΑΣΗ” δίνει την δυνατότητα στους ανθρώπους που ενδιαφέρονται να αποκτήσουν επιπρόσθετη γνώση ή να ενημερωθούν αναλυτικότερα για το πρόβλημα που τους απασχολεί με τα ενημερωτικά/ εκπαιδευτικά σεμινάρια που διοργανώνει.

Σεμινάρια ψυχολογίας
Σεμινάρια ψυχολογίας

Σεμινάρια ψυχολογίας

Τα σεμινάρια ψυχολογίας πραγματοποιούνται στο χώρο του κέντρου μας σε μικρές ομάδες, έτσι ώστε να μπορούν τα μέλη της ομάδας να ανταλλάξουν εμπειρίες, γνώσεις και απόψεις γύρω από  το θέμα. Τα σεμινάρια θα μπορούσαν να πραγματοποιηθούν και σε ατομικό επίπεδο, έτσι ώστε να εξατομικευτεί και η ενημέρωση να είναι στοχευμένη στο πρόβλημα του ατόμου. Τα σεμινάρια είναι διαδραστικά και βιωματικά και οι γνώσεις που λαμβάνουν οι συμμετέχοντες καλύπτουν τόσο τα αίτια και την φυσιολογία των προβλημάτων, όσο και τρόπους και τεχνικές αντιμετώπισης και δράσεις.

Σεμινάρια ψυχολογίας μπορούν να τα παρακολουθήσουν και άτομα από το φιλικό/ οικογενειακό περιβάλλον ενός ατόμου που πάσχει από κάποια διαταραχή, έτσι ώστε να μάθουν τρόπους και τεχνικές παρέμβασης και βοήθειας του αγαπημένου τους ατόμου.

Υλοποιούμε σεμινάρια ψυχολογίας με θεματολογίες που αγγίζουν υπαρξιακά ζητήματα, διάφορες διαταραχές ή ζητήματα που αφορούν τις διαπροσωπικές σχέσεις. Μέσα από συζήτηση και διάφορες βιωματικές ασκήσεις τα σεμινάρια βοηθούν τους συμμετέχοντες να αποκτήσουν μια διαφορετική προσέγγιση στο θέμα του σεμιναρίου. Ζητούμενο πέρα από την γνώση σχετικά με το θέμα, αποτελεί η ενίσχυση της ανάγκης για αυτογνωσία και η αλλαγή στον τρόπο σκέψης και την συμπεριφορά. Τα σεμινάρια διοργανώνονται σε μικρές ομάδες έως 7 άτομα, ή ατομικά.

Ενδεικτικές θεματικές ενότητες:

Σεμινάρια

Υπηρεσίες

Απορίες - Ερωτήσεις ;

Για περισσότερες πληροφορίες ή απαντήσεις στις απορίες σας επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας .

Send message

Αφήστε μια απάντηση

Your email address will not be published.

Post comment