Θεωρώ την επαφή μου με την ¨Αυτοϊαση” το σημαντικότερο δώρο που έχω κάνει στον εαυτό μου τα τελευταία χρόνια. Σε μία περίοδο της ζωής μου που συναισθήματα ανικανότητας, αδυναμίας, άγχος, απογοήτευσης, ακόμα και μίσους ήταν παγιωμένα, αποφάσισα να δω αν όλες αυτές οι ψυχικές αρρώστιες αλλάζουν ή τουλάχιστον βελτιώνονται. Η απάντηση?Ναι, βελτιώνονται και αλλάζουν. Η ερώτηση “βρε, λες να γίνεται?” μπορεί να απαντηθεί από την πρώτη κιόλας συνεδρία. Ευχαριστώ για την υπομονή, την κατανόηση και την αγάπη με την οποία τα παιδιά στην “Αυτοϊαση” με αντιμετωπίζουν.

Κ.Ρ.

Δεν έχω λόγια για να ευχαριστήσω την κ.Μαριάνα Τσάκοβα, ψυχολόγο του κέντρου Αυτοΐαση, η οποία με την αμέριστη προσοχή και ενδιαφέρον που μου έδειξε με βοήθησε κυριολεκτικά να αλλάξω τη ζωή μου μέσα σε μικρό χρονικό διάστημα.Όταν πήγα εκεί ένιωθα φοβισμένη και μόνη.Τώρα νιώθω γεμάτη αυτοπεποίθηση και απολαμβάνω το κάθε λεπτό της ζωής!

Το κέντρο αυτό είναι ένας εξαιρετικός χώρος,ζεστός και φιλικός πλαισιωμένος από ανθρώπους γεμάτους αληθινή αγάπη και κατανόηση.Το συνιστώ ανεπιφύλακτα!
Σας ευχαριστώ που μου αλλάξατε τη ζωή!!!

Τ.Ρ.

Μια διαφήμιση για ένα σεμινάριο για τη διαχείριση του άγχους με έφερε στην Αυτοΐαση, μια περίοδο που το άγχος κάλπαζε στη ζωή μου. Από τότε δεν έχω σταματήσει να το επισκέπτομαι τακτικά, όχι μόνο για θέματα άγχους αλλά κυρίως για την ώθηση που μου δίνει η συμβουλευτική της Μαριάνας στο να εξελίξω τη ζωή μου και να σπάσω τους φραγμούς που εμείς οι ίδιοι βάζουμε στη ζωή μας. Μακάρι να την είχα γνωρίσει νωρίτερα!

Δ.Δ.

Πριν επισκεφτώ την “Aυτοϊαση” και γνωρίσω την κ.α. Μαριάνα Τσάκοβα πίστευα ότι δεν υπήρχε καμιά λύση στα προβλήματα μου. Ένιωθα μόνος και ότι δεν μπορεί να με βοηθήσει κάνεις γιατί δεν με καταλαβαίνει! Όλα αυτά βέβαια άλλαξαν μετά την πρώτη επίσκεψη. Σε ένα ζεστό και φιλόξενο περιβάλλον και μόνο μέσα από το διάλογο κατάφερα να αντιμετωπίσω τις ανησυχίες μου. Όσο για την βιοανάδραση που πραγματικά δεν είχα ιδέα τι είναι και το φοβόμουν όταν το άκουσα, πρόκειται για ένα μηχάνημα που λειτουργεί σαν το πιεσόμετρο, μόνο που δείχνει το επίπεδο άγχους και αποτελεί εργαλείο στην προσπάθεια αντιμετώπισης του. Τέλος για εμένα η δουλειά της κ.α Τσάκοβα αντανακλάται στη φράση που είπε ένας μεγάλος χαρακτήρας της φανταστικής λογοτεχνίας :Οι λέξεις είναι η πιο αστείρευτη πηγή μαγείας μας…

Μ.Χ