Κέντρο Αυτοϊαση

Ψυχική και Σωματική Ισορροπία 
Κέντρο Αυτοϊαση - Φωτογραφία 12

Στο κέντρο ΑΥΤΟΪΑΣΗ με γνώσεις και την εμπειρία των ψυχολόγων μας,  βοηθάμε να αντιμετωπίσετε αποτελεσματικά και  προβλήματα που επηρεάζουν την ψυχική και σωματική σας υγεία.

Το σώμα μας είναι σε μία συνεχόμενη αλληλεπίδραση με την ψυχική μας διάσταση.  Όταν είμαστε στεναχωρημένοι, αγχωμένοι, θυμωμένοι αυτό αντανακλάται άμεσα στο σώμα μας και επηρεάζει όλες τις φυσιολογικές λειτουργίες του.  Και αντίστροφα, όταν το σώμα μας ασθενεί, αναπόφευκτα επηρεάζει την ψυχική μας διάθεση.

Για το λόγο αυτό είναι λάθος να αντιμετωπίζουμε το σώμα και τη ψυχή ως δύο ξεχωριστές οντότητες.

Το δέος και ο θαυμασμός μας για τις απίστευτες ικανότητες που διαθέτει ο ανθρώπινος οργανισμός και ο ανθρώπινος εγκέφαλος ήταν η αφορμή για την εις  βάθος και πολυδιάστατη εξειδίκευσή μας στην αυτεπίγνωση , αυτοθεραπεία και αυτορύθμιση ,σε όλες τις διαστάσεις της ύπαρξής μας και σε όλους τους τομείς της ζωής μας. Έχουμε μάθει να έχουμε μία παθητική στάση απέναντι στα προβλήματα και την ζωή μας γενικότερα και αυτό πρέπει να αλλάξει, επειδή βλέπουμε ότι με αυτή τη στρατηγική δεν έχουμε καταφέρει και πολλά ως ανθρώπινο είδος.

Το περιβάλλον μας δεν μπορούμε να το αλλάξουμε, αλλά αν αλλάξουμε εμείς σε σχέση με το περιβάλλον μας, τότε αλλάζει ο κόσμος όλος.

Η έλλειψη γνώσεων για το πώς μπορούμε να το κάνουμε αυτό είναι ο χειρότερος εχθρός μας.

Αλλά από την στιγμή που αυτή η διαδικασία είναι θέμα μάθησης, αυτό σημαίνει ότι ο καθένας μπορεί να το πετύχει.

Αυτό είναι και το βασικό έργο της ομάδας μας, να εκπαιδεύσουμε τους ανθρώπους να έχουν τον έλεγχο της ζωής τους, της υγείας τους, της ευτυχίας τους. 

Θα μπορούσαμε να το ονομάσουμε και ως «ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΤΗΣ ΖΩΗΣ», «LIFE COACHING» ή όπως αλλιώς θέλετε.

Γι’ αυτό μη χάσεις άλλο χρόνο!!! Άλλαξε τη ζωή σου τώρα!!!

Αυτοϊαση

Απορίες - Ερωτήσεις ;

Για περισσότερες πληροφορίες ή απαντήσεις στις απορίες σας επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας .

Send message

2 Comments

  1. Στο κέντρο ΑΥΤΟΙΑΣΗ εφαρμόζουμε τις πιο σύγχρονες θεραπευτικές μεθοδολογίες που έχουν ως στόχο την ψυχοφυσιολογική εκπαίδευση του ατόμου έτσι ώστε να είναι το ίδιο το άτομο σε θέση να φέρνει ισορροπία τόσο σε ψυχολογικό επίπεδο, όσο και σε φυσιολογικό. Για την φυσιολογική εκπαίδευση εφαρμόζουμε μεθοδολογίες όπως η Βιοαναδραση, Νευροανάδραση και άλλα. Για την ψυχολογική εκπαίδευση εφαρμόζουμε ένα δικό μας σύστημα εκπαίδευσης το οποίο χρησιμοποιεί διάφορες επιστημονικά αποδεδειγμένες και αποτελεσματικές τεχνικές. Έχει ως κεντρικό άξονα την Γνωστική Θεραπεία, τον Νευρογλωσσικό προγραμματισμό,την Νευροανάπλαση, Συμβουλευτική και πολλά αλλά.
    Για περισσότερες λεπτομέρειες θα μπορούσαμε να σας ενημερώσουμε και απο κοντά.
    Παραμένουμε στην διάθεση σας για οποιαδήποτε άλλη διευκρίνιση.

    Με εκτίμηση,
    Η ομάδα ΑΥΤΟΙΑΣΗ

Αφήστε μια απάντηση

Your email address will not be published.

Post comment