Ψυχολόγος online από το σπίτι σας.

ψυχολόγος online – Το κέντρο μας παρέχει την δυνατότητα υλοποίησης συνεδριών μέσω διαδικτύου  με την βοήθεια της τεχνολογίας και του προγράμματος Skype. Η επιλογή αυτή καθιστά εφικτή την επικοινωνία με άτομα που βρίσκονται σε μεγάλη απόσταση, έχουν κινητικές δυσκολίες ή άλλους προσωπικούς λόγους. Στην online συνεδρία, όπως και στην συνεδρία που πραγματοποιείται στο γραφείο τηρείται το απόρρητο του πελάτη από τον ψυχολόγο.

on line συνεδρίες με ψυχολόγο
ψυχολόγος online

online συνεδρία

Περιπτώσεις όπου  υπάρχει σημαντικό πρόβλημα  μετακίνησης  ,η ομάδα μας είναι εδώ για να σας βοηθήσει. Online ψυχοθεραπεία μέσω Skype.

Online Συμβουλευτική

Η ψυχολογική υποστήριξη online, δεν διαφέρει από την κλασική, δια ζώσης ψυχολογική θεραπεία παρά μόνο στο ότι πραγματοποιείται μέσω του διαδικτύου και του προγράμματος Skype με την χρήση εικόνας και ήχου. Αποτελεί έναν εξίσου αποτελεσματικό τρόπο παροχής υπηρεσιών ψυχολογικής υποστήριξης που χρησιμοποιείται ευρέως στις μέρες μας από πολλούς επαγγελματίες ψυχικής υγείας εξαιτίας της αμεσότητας, της ταχύτητας και της ευκολίας που προσφέρει. Παρέχονται λοιπόν υπηρεσίες υψηλής ποιότητας σε άτομα που δεν έχουν την δυνατότητα ή τον χρόνο να μετακινηθούν στο γραφείο του θεραπευτή ή σε έκτακτα περιστατικά όπου χρειάζεται ταχύτητα και άμεση λύση.

 

Τι δυσκολίες αντιμετωπίζονται στις online συνεδρίες

Οι συνεδρίες online βοηθούν σε ένα μεγάλο φάσμα δυσκολιών μεταξύ των οποίων είναι το άγχος, η κατάθλιψη, οι διαταραχές ύπνου και γενικά το μεγαλύτερο κομμάτι των δυσκολιών που θα μπορούσε να διεκπεραιωθεί σε μια κλασική συνεδρία.

 

Το Skype

To Skype είναι ένα άνευ χρέωσης πρόγραμμα, το οποίο προσφέρει την δυνατότητα πραγματοποίησης δωρεάν κλήσεων για κάθε σημείο του κόσμου. Η εγκατάσταση του εν λόγω προγράμματος είναι εύκολη και απλή και προσφέρει ασφάλεια, ποιότητα ήχου και εικόνας. Μπορείτε να εγκαταστήσετε την εφαρμογή του Skype στον υπολογιστή, το κινητό ή το tablet σας ακολουθώντας τις οδηγίες που δίνονται στην ιστοσελίδα : http:/www.skype.com

 

Ψυχολόγος online από το σπίτι σας

ψυχολόγος online – Το κέντρο μας παρέχει την δυνατότητα υλοποίησης συνεδριών μέσω διαδικτύου  με την βοήθεια της τεχνολογίας και του προγράμματος Skype. Η επιλογή αυτή καθιστά εφικτή την επικοινωνία με άτομα που βρίσκονται σε μεγάλη απόσταση, έχουν κινητικές δυσκολίες ή άλλους προσωπικούς λόγους. Στην online συνεδρία, όπως και στην συνεδρία που πραγματοποιείται στο γραφείο τηρείται το απόρρητο του πελάτη από τον ψυχολόγο μας σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη.

Υπηρεσίες

Απορίες - Ερωτήσεις ;

Για περισσότερες πληροφορίες ή απαντήσεις στις απορίες σας επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας .

Send message

3 Comments

 1. Καλησπέρα σας,

  Οι συνεδρίες στο κέντρο μας δεν είναι δωρεάν. Για να κλείσετε κάποιο ραντεβού μπορείτε να μας στείλετε μήνυμα στο info@autoiasi.gr ή να μας καλέσετε στα τηλέφωνα του κέντρου μας:
  Για ψυχολόγο στην Αθήνα: 210 9609611
  Για ψυχολόγο στην Θεσσαλονίκη: 23140 11387
  Είμαστε στην διάθεση σας για οποιαδήποτε διευκρίνιση.
  Με εκτίμηση,
  Η ομάδα ΑΥΤΟΙΑΣΗ

Αφήστε μια απάντηση

Your email address will not be published.

Post comment