Ψυχολογικά προβλήματα και πως να τα αντιμετωπίσετε

Στο κέντρο ΑΥΤΟΪΑΣΗ με τις  εξειδικευμένες γνώσεις και την εμπειρία των ψυχολόγων  μας,  θα σας βοηθήσουμε αποτελεσματικά στη αντιμετώπιση ψυχολογικών προβλημάτων όπως:

Αντιμετώπιση ψυχολογικών προβλημάτων

Κατάθλιψη

Τι είναι Κατάθλιψη

Η κατάθλιψη είναι μία διαταραχή της διάθεση που επηρεάζει τις σκέψεις και τα συναισθήματα και συνήθως συνοδεύεται από σωματικές ενοχλήσεις.

πένθος

Κρίσεις Πανικού

Τι είναι οι Κρίσεις Πανικού ;

Η κρίση πανικού είναι μια αιφνίδια περίοδος έντονου άγχους, ψυχολογικής διέγερσης, φόβου, στομαχικών διαταραχών και αδιαθεσίας που σχετίζεται με μια ποικιλία σωματικών και νοητικών συμπτωμάτων.

Τα συνηθέστερα συμπτώματα της κρίσης πανικού είναι έντονος φόβος, άγχος, πανικός, αίσθημα επέλευσης τρέλας, αίσθημα απώλειας ελέγχου και επερχόμενου θανάτου,κ.α

Κρίσεις Πανικού

Άγχος / Στρες

Τι είναι Άγχος και Στρες ;

Άγχος

Το άγχος είναι κάτι που βιώνουμε όλοι µας κάποιες στιγμές. Είναι ο τρόπος µε τον οποίο το σώµα µας προετοιµάζεται να αντιδράσει απέναντι σε απειλές και κινδύνους.

Στρες

Το στρες αφορά στο αίσθημα που έχουμε όταν δεχόμαστε πιέσεις είτε από το εξωτερικό περιβάλλον, είτε από τον εαυτό μας και στον τρόπο με τον οποίο αντιδρούμε όταν δεχόμαστε αυτές τις πιέσεις.

άγχος - στρες

Φοβίες

Τι είναι οι Φοβίες;

Οι φοβίες χαρακτηρίζονται από αδικαιολόγητο, υπερβολικό και παράλογο φόβο που οδηγεί ένα άτομο στο να αποφεύγει συγκεκριμένες καταστάσεις ή όταν βρίσκεται αντιμέτωπος με αυτές να τις βιώνει με πολύ έντονο άγχος.

Υπάρχουν διάφορες μορφές φοβίας, συνήθως τις διαχωρίζουμε σε τρεις ομάδες: Αγοραφοβία, Ειδική φοβία, Κοινωνική φοβία.

πένθος

Προβλήματα ύπνου

Έχετε Προβλήματα ύπνου ;

Οι διαταραχές ύπνου περιλαμβάνουν οποιαδήποτε δυσκολία σχετική με τον ύπνο. Πιο συγκεκριμένα δυσκολία στο να κοιμηθεί κάποιος, να κοιμάται σε ακατάλληλες ώρες, υπερυπνία, ή και μη φυσιολογικές συμπεριφορές κατά τη διάρκεια του ύπνου. Επίσης, παρεμβαίνουν στη σωματική, ψυχική και συναισθηματική λειτουργία.
Προβλήματα ύπνου

Διατροφικές Διαταραχές - Ανορεξία - Βουλιμία

Διατροφικές Διαταραχές

Οι διαταραχές πρόσληψης τροφής χαρακτηρίζονται από ακραία συναισθήματα, σκέψεις και συμπεριφορές σχετικά με τη λήψη τροφής, το βάρος και την εικόνα του σώματος. Οι πιο συνηθισμένες διαταραχές πρόσληψης τροφής είναι η ψυχογενής ανορεξία, η ψυχογενής βουλιμία και η ψυχαναγκαστική υπερφαγία.
Ανορεξία - Βουλιμία

Ψυχοσωματικά προβλήματα

Ψυχοσωματικά προβλήματα που αντιμετωπίζει ο άνθρωπος

Η ζωή μας είναι πολυδιάστατη και πολλές φορές η αδυναμία μας και η έλλειψη δεξιοτήτων όπως η οριοθέτηση, η διεκδίκηση, η αποτελεσματική επικοινωνία κτλ συχνά αποτελούν ίσως τα πραγματικά αίτια για μια σειρά από ψυχολογικά και ψυχοσωματικά προβλήματα όπως άγχος, κατάθλιψη, δύσπνοιες, ευερέθιστο έντερο κτλ.

Συνήθης συμπτώματα : Πονοκεφάλοι , Ευερέθιστο Έντερο, Υπέρταση / Υπόταση

Ανορεξία - Βουλιμία

Το κέντρο μας

Στο «ΑΥΤΟΪΑΣΗ» δεν διαθέτουμε μόνο τις απαραίτητες γνώσεις και εμπειρία, αλλά διαθέτουμε και τον απαραίτητο εξοπλισμό με την βοήθεια του οποίου θα σας βοηθήσουμε γρήγορα και αποτελεσματικά στην αντιμετώπιση ψυχολογικών προβλημάτων αλλά και στα αίτια που τα προκάλεσαν. Με την βοήθεια του ψυχολόγου εύκολα και γρήγορα θα εντοπίσετε τα αίτια που σας οδήγησαν στο πρόβλημα, είτε ψυχολογικό / συναισθηματικό  είτε ψυχοσωματικό είναι αυτό, και θα εκπαιδευτείτε να αρχίσετε να βλέπετε την κατάσταση  πιο αντικειμενικά, από μία άλλη οπτική γωνία. Παράλληλα με την βοήθεια της Βιοανάδρασης και της Νευροανάδρασης μπορούμε να σας εκπαιδεύσουμε να χρησιμοποιείτε αποτελεσματικά τους μηχανισμούς αυτορρύθμισης, αυτοϊαση και αυτοθεραπείας , που ήδη διαθέτει ο οργανισμός σας,  αλλά δεν ξέρετε να τους χρησιμοποιείτε. Έτσι θα φέρετε ισορροπία και υγεία στον οργανισμό σας.

Η ζωή μας είναι πολυδιάστατη και πολλές φορές η αδυναμία μας και η έλλειψη δεξιοτήτων όπως η οριοθέτηση, η διεκδίκηση, η αποτελεσματική επικοινωνία κτλ συχνά αποτελούν ίσως τα πραγματικά αίτια για μια σειρά από ψυχολογικά και ψυχοσωματικά προβλήματα όπως άγχος, κατάθλιψη, δύσπνοιες, ευερέθιστο έντερο κτλ. Για το λόγω αυτό μέρος της εκπαίδευσης μας είναι η απόκτηση σημαντικών δεξιοτήτων που θα είναι σύμμαχοι σας για πάντα στη ζωή. Πλέον δεν θα νιώθετε άβολα ή ενοχές όταν θα διεκδικήσετε ίσως ….τα αυτονόητα για την ζωή σας.

Αντιμετώπιση ψυχολογικών προβλημάτων. Με την βοήθεια της Ψυχολογίας και της Βιοανάδρασης θα εντοπίσετε και θα αντιμετωπίσετε τα πραγματικά αίτια που οδήγησαν το σώμα σας αλλά και την ζωή σας εκτός ισορροπίας, με αποτέλεσμα να ζήσετε μια ζωή γεμάτη υγεία, αρμονία και ευτυχία.

Κέντρο Αυτοϊαση

Ζητήστε ραντεβού

Εάν χρειάζεστε ραντεβού ή να ρωτήσετε οτιδήποτε σχετικά , είμαστε στη διάθεσή σας. Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί  μας.

Αποστολή Μηνύματος