Κρίσεις Πανικού αντιμετώπιση

 

panic attack

Κρίσεις Πανικού – Αντιμετώπιση

Ο τρόπος αντιμετώπισης του προβλήματος είναι καθαρά εκπαιδευτικός και πολυδιάστατος. Δηλαδή το άτομο πρέπει:

1. να μάθει ακριβώς και με λεπτομέρεια την φυσιολογία του προβλήματος, δηλαδή τι συμβαίνει στον οργανισμό του την ώρα μιας κρίσης

2. να εντοπίσει και να εκπαιδευτεί να διαχειρίζεται τις φοβικές σκέψεις και στρεσσογόνους παράγοντες με την βοήθεια της Γνωστικής Θεραπείας

3. Σε περίπτωση που χρειάζεται, αλλά για περιορισμένο μόνο χρονικό διάστημα, το άτομο να λάβει φαρμακευτική αγωγή (καλύτερα ομοιοπαθητική) προκειμένου να περιορίσει τα έντονα σωματικά συμπτώματα μέχρι να εκπαιδευτεί να τα διαχειρίζεται από μόνος του. Τα φάρμακα από μόνα τους, είτε ομοιοπαθητικά είτε χημικά, δεν μπορούν να αντιμετωπίσουν την αιτία του προβλήματος που βρίσκεται στον τρόπο που σκέφτεται να ερμηνεύει την εμπειρία του το άτομο, τα φάρμακα δεν μπορούν να επηρεάσουν τον τρόπου που σκεφτόμαστε.

4. Να εκπαιδευτεί με την βοήθεια της Βιοανάδρασης να διαχειρίζεται και να ελέγχει τους φυσιολογικούς μηχανισμούς του οργανισμού του έτσι ώστε να έχει πλήρη έλεγχο των σωματικών του συμπτωμάτων και να εξαφανιστεί ο φόβος από αυτά.

Με την ολιστική αυτή προσέγγιση το πρόβλημα δεν έχει μέλλον στη ζωή του ατόμου.

Για αυτό μη φοβάσαι!!! Υπάρχει λύση!!! 

Άγχος και Στρες

Πληροφορίες κ ορισμοί

Κρίσεις Πανικού

Το αποκορύφωμα του άγχους.

Ζητήστε ραντεβού

Εάν χρειάζεστε ραντεβού ή να ρωτήσετε οτιδήποτε σχετικά , είμαστε στη διάθεσή σας. Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί  μας.

Αποστολή Μηνύματος

Αφήστε μια απάντηση

Your email address will not be published.

Post comment