Ψάχνετε Ψυχολόγο στην Θεσσαλονίκη

Κέντρο Αυτοίαση

Ψυχολογος Θεσσαλονικη: – Για εσάς που ψάχνετε ένα ψυχολόγο στη Θεσσαλονίκη, το κέντρο Αυτοίαση έχει την λύση για ότι σας απασχολεί με έμπειρους ψυχολόγους και με άρτια επιστημονική κατάρτιση

Ψυχολόγος Θεσσαλονίκη
ψυχολόγοι θεσσαλονίκη

Στο κέντρο ΑΥΤΟΪΑΣΗ  στη Θεσσαλονίκη ο κάθε ψυχολόγος, με την γνώση και την εμπειρία του,  βοηθά να αντιμετωπίσετε αποτελεσματικά τα προβλήματα που επηρεάζουν την ψυχική και σωματική σας υγεία.

ΨΥΧΟΛΟΓΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ – Αναζητήστε έναν ψυχολόγο στην Αυτοϊαση

Επειδή κάθε άνθρωπος νιώθει την ανάγκη να φροντίσει τον εαυτό του κι επειδή οι περισσότεροι γνωρίζουμε πόσο εξέχουσας σημασίας είναι η ψυχική μας υγεία για την κάλυψη αυτής της ανάγκης, η ψυχοθεραπεία είναι πλέον και στην χώρα μας μια διαδεδομένη διέξοδος, η οποία δεν αποτελεί πια ταμπού. Πόσο χρόνο χρειάζεται, όμως, η ψυχοθεραπεία για να έχουμε αποτελέσματα; Επίσης, τι είναι και τι μπορεί να προσφέρει το κέντρο Αυτοϊαση;

Όσον αφορά στον χρόνο που χρειάζεται μια θεραπεία, αυτός εξαρτάται αρχικά από το άτομο και από την δυσκολία του αιτήματός του, του θέματος προς επίλυση δηλαδή, το οποίο φέρνει στον ψυχοθεραπευτή. Συνηθισμένοι λόγοι για τους οποίους ξεκινούν οι άνθρωποι ψυχοθεραπεία είναι το άγχος, η κατάθλιψη, η αναβλητικότητα και αδυναμία λήψης αποφάσεων, προβλήματα με την οικογένεια, τον σύντροφο ή τους φίλους. Σε κάθε περίπτωση πάντως, ο άνθρωπος που ξεκινά ψυχοθεραπεία πρέπει να αντιληφθεί ότι πρόκειται για μια εκπαιδευτική διαδικασία. Αυτό σημαίνει ότι θα χρειαστεί να επενδύσει κάποιο χρόνο, ανεξάρτητα από την μέθοδο ψυχοθεραπείας που θα ακολουθήσει και επίσης, πως θα χρειαστεί κι ο ίδιος του να προσπαθήσει, ώστε να εφαρμόσει τις κατευθύνσεις του ψυχοθεραπευτή.

Που θα βρείτε το κέντρο μας στη Θεσσαλονίκη

Η Θεσσαλονίκη είναι μια πόλη στην οποία μπορεί να βρει κανείς ψυχολόγους όλων των ειδικεύσεων. Το κέντρο ΑΥΤΟΙΑΣΗ στην Καλαμαριά διαθέτει μια ομάδα καταρτισμένων και έμπειρων ψυχοθεραπευτών. Εφαρμόζουν κατά βάση την γνωστική συμπεριφορική προσέγγιση, σε ένα πρόγραμμα εντατικής και βραχείας ψυχοθεραπείας.

Άρτια επιστημονικά καταρτισμένος ψυχολόγος με τη βοήθεια της Τεχνολογίας

Εκτός από έναν/μια έμπειρο ψυχολόγο που θα σας αναλάβει, το κέντρο διαθέτει την τεχνολογία της βιοανάδρασης και νευροανάδρασης.

  • Η βιοανάδραση είναι μία σύγχρονη μη φαρμακευτική μέθοδος, η οποία χρησιμοποιεί μηχανήματα υψηλής τεχνολογίας και εξειδικευμένο λογισμικό, προκειμένου να οπτικοποιήσει τις ψυχοφυσιολογικές λειτουργίες του ανθρώπινου οργανισμού.
  • Η  νευροανάδραση είναι μία στρατηγική μάθησης, η οποία καθιστά τον άνθρωπο ικανό να μεταβάλλει τα εγκεφαλικά του κύματα. Τα τεχνολογικά εργαλεία χρησιμοποιούνται ως βοηθήματα στην θεραπευτική διαδικασία και είναι ιδιαίτερα χρήσιμα και αποτελεσματικά στην αντιμετώπιση του άγχους, αλλά και σε πολλές ακόμα περιπτώσεις.

<<Αυτοϊαση>> σημαίνει αποκατάσταση της υγείας η οποία εξαρτάται και προκαλείται από το ίδιο το άτομο. Σημαίνει αναγνώριση της ψυχοσωματικής υπόστασης του ανθρώπου και της ψυχοσωματικής προέλευσης πολλών ασθενειών που τον ταλαιπωρούν. Στο κέντρο μας, και με την βοήθεια των μηχανημάτων, οι άνθρωποι μαθαίνουν να ανακτούν τον έλεγχο των σωματικών τους λειτουργιών, οι οποίες απορυθμίζονται λόγω αρνητικών συναισθημάτων ή έντονου άγχους.

Ποιος είναι οι καλύτερος ψυχολόγος;

Ο καλύτερος ψυχολογος είναι κοντά σας, στη Θεσσαλονικη, στο κέντρο Αυτοϊαση, γιατί το σημαντικότερο, όμως, είναι ότι μέσω της ψυχοθεραπείας μαθαίνουν να αποκτούν τον έλεγχο των σκέψεών τους, να αξιολογούν την ποιότητά τους, να εντοπίζουν τυχόν σφάλματα και να τις κατευθύνουν έτσι ώστε να τους εξυπηρετούν καλύτερα. Ανακαλύπτουν τα πραγματικά τους θέλω και μαθαίνουν να χειρίζονται τον τρόπο σκέψης τους με σκοπό να τα πραγματοποιήσουν.

Πως θα επικοινωνήσετε με το κέντρο ψυχολόγων μας;

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να καλέσετε ή και να κλείσετε ραντεβού στο τηλέφωνο: 2314011387 ή να στείλετε ένα μήνυμα στη σελίδα επικοινωνίας.

Αφήστε μια απάντηση

Your email address will not be published.

Post comment