ΤΙ ΕΙΝΑΙ Η ΒΙΟΑΝΑΔΡΑΣΗ;

Είναι μία σύγχρονη μη φαρμακευτική μέθοδος, η οποία χρησιμοποιεί μηχανήματα υψηλής τεχνολογίας και εξειδικευμένο λογισμικό, προκειμένου να οπτικοποιήσει τις ψυχοφυσιολογικές λειτουργίες του ανθρώπινου οργανισμού.

ΠΟΙΕΣ ΨΥΧΟΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΕΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙ;

Διέγερση του Αυτόνομου Νευρικό Συστήματος, Καρδιοαγγειακή και αναπνευστική λειτουργία, θερμοκρασία σώματος, εγκεφαλικά κύματα, μυϊκή ένταση, επίπεδα άγχους κτλ.

ΠΟΥ ΒΟΗΘΑΕΙ Η ΒΙΟΑΝΑΔΡΑΣΗ;

Εκπαίδευση στην διαχείριση του Άγχους, Κρίσεις Πανικού, Κατάθλιψη, Φοβίες, Ψυχοσωματικά προβλήματα, Εκπαίδευση στην διαχείριση των όλων φυσιολογικών λειτουργιών, στην Αυτογνωσία και αυτοέλεγχο, Ενίσχυση του ανοσοποιητικού Συστήματος, Έλεγχος της αρτηριακής πίεσης, Έλεγχο του πόνου, Ανώδυνο Τοκετό, Βελτίωση των γνωστικών επιδόσεων, Αυτοϊαση και πολλά άλλα

ΠΩΣ ΒΟΗΘΑΕΙ Η ΒΙΟΑΝΑΔΡΑΣΗ;

Το άτομο ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙ και ΠΑΡΑΤΗΡΕΙ τις φυσιολογικές του λειτουργίες και αντιλαμβάνεται τον τρόπο που η ψυχική του διάθεση τις επηρεάζει. Με την βοήθεια του ψυχολόγου ΕΚΠΑΙΔΕΥΕΤΑΙ ώστε να «ρυθμίζει» και να«ελέγχει» το πρόβλημα μόνος του, με την δική του δύναμη, χωρίς την χρήση φαρμάκων. Η Βιοανάδραση σε συνδυασμό με άλλες θεραπευτικές μεθόδους έχει εξαιρετικά αποτελέσματα, απαιτεί όμως την ΕΝΕΡΓΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗτου θεραπευόμενου.

ΠΩΣ ΕΦΑΡΜΟΖΕΤΑΙ Η ΒΙΟΑΝΑΔΡΑΣΗ;

Το άτομο συνδέεται με το μηχάνημα με την βοήθεια ειδικών ηλεκτροδίων, τα οποία μεταδίδουν τα σήματα των φυσιολογικών του λειτουργιών σε ειδική οθόνη με την μορφή γραφήματος ή εικόνας.

ΠΩΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ Η ΒΙΟΑΝΑΔΡΑΣΗ;

Η πληροφόρηση που λαμβάνει το άτομο είναι άμεση, και η εικόνα λειτουργεί «ως καθρέπτης του εσωτερικού του εαυτού».

ΓΙΑΤΙ ΒΙΑΝΔΡΑΣΗ;

Η μέθοδος αυτή

  • ΔΕΝ βλάπτει την υγεία,
  • ΔΕΝ έχει παρενέργειες,
  • ΔΕΝ εκπέμπει ραδιενέργεια που μπορεί να επιβαρύνει τον οργανισμό του ατόμου,
  • ΔΕΝ οδηγεί σε εξάρτηση και είναι ΒΡΑΧΕΙΑΣ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ.

 

βιοανάδραση

βιοανάδραση

Αφήστε μια απάντηση

Your email address will not be published.

Post comment