Ψυχολόγος Μαίρη Βοκορόκου

PSUCHOLOGOS-MAIRH-VOKOROKOY

Σπουδές – Κατάρτιση

Σπούδασα στο τμήμα Ψυχολογίας του Παντείου Πανεπιστημίου Αθηνών από όπου και αποφοίτησα το 2014. Λίγο καιρό αργότερα απέκτησα την άδεια άσκησης επαγγέλματος.

Το 2015 ολοκλήρωσα το μεταπτυχιακό πρόγραμμα MScin Childand Adolescent Mental Health στο University College London, όπου ήρθα σε επαφή με ένα ευρύ φάσμα διαταραχών της παιδικής και εφηβικής ηλικίας και διαπίστωσα με τι τρόπο αντιμετωπίζονται σε μια διαφορετική χώρα.

Παράλληλα με τις σπουδές μου απασχολήθηκα σε πολλούς φορείς, επιθυμώντας να έχω μια όσο το δυνατόν πιο σφαιρική άποψη επί των πραγμάτων. Στα πλαίσια της πρακτικής μου άσκησης, εργάστηκα στο Γενικό Νοσοκομείο Πειραιά (Τζάνειο), λίγο καιρό αργότερα απασχολήθηκα στο Χαμόγελο του Παιδιού και μετέπειτα στο Παίδων Αγία Σοφία. Παράλληλα με τις σπουδές μου στο Λονδίνο επισκεπτόμουν το Learning Assessment and Neurocare Centre όπου ήρθα σε επαφή με παιδιά με αυτισμό, μαθησιακές δυσκολίες και διαταραχή ελλειμματικής προσοχής υπερκινητικότητας (ΔΕΠΥ).

Ολοκλήρωσα την μετεκπαίδευσή μου στις εφαρμογές Βιοανάδρασης, Κρανιοεγκεφαλικής διέγερσης και Οπτικοακουστικός συντονισμός στο κέντρο Αυτοΐαση και συνεχίζω την μετεκπαίδευσή μου στις εφαρμογές Νευροανάδρασης. Επίσης ειδικεύομαι στην εφαρμογή της μεθοδολογίας ΑΥΤΟΪΑΣΗ για την αντιμετώπιση διαφόρων ψυχικών και ψυχοσωματικών διαταραχών.

Με ενδιαφέρει πολύ να ενημερώνομαι για τις συνεχείς εξελίξεις στο αντικείμενο παρακολουθώντας σεμινάρια και συνέδρια ποικίλλων θεμάτων. Η κινητήρια δύναμη ενασχόλησής μου με την ψυχολογία είναι η βοήθεια που μπορείς να προσφέρεις σε κάποιον και η βελτίωση της ποιότητας ζωής που αυτή μπορεί να επιφέρει.

Κέντρο Αυτοϊαση

Ζητήστε ραντεβού

Εάν χρειάζεστε ραντεβού ή να ρωτήσετε οτιδήποτε σχετικά , είμαστε στη διάθεσή σας. Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί  μας.

Send message

Αφήστε μια απάντηση

Your email address will not be published.

Post comment